Somborske vesti

Zabrane saobraćaja tokom bciklističkih trka 22. i 23. aprila u Somboru, Bezdanu i Monoštoru

U subotu, 22. aprila 2017. godine, biće održana biciklistička trka „SOMBOR OPEN ITT“.

Trka će se odvijati na opštinskim putevima i ulicama i to na opštinskom putu L-405, ulicama Ivana Gorana Kovačića i Lovačka u Bačkom Monoštoru, deonici Bački Monoštor-Bezdan i ulici Žrtava fašizma u Bezdanu.

Zbog održavanja trke saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila u vremenu od 14.00 do 18.00 časova, odnosno za vreme održavanja biciklističke trke.

Takođe, u nedelju, 23. aprila 2017. godine, u periodu od 12.00 do 18.00 časova, zbog održavanja biciklističke trke „Trofej Sombora-KUP Srbije-drum“ biće zabranjen saobraćaj u ulicama: Svetozara Miletića, Radišićevoj, V.V. Radomira Putnika, Kamenka Gagrčina, Karađorđevoj i ulici Vase Stajića. Pre održavanja trke biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija i oprema puta.

Radi bezbednijeg odvijanja saobraćaja za vreme trajanja biciklističke trke, biće obezbeđeno prisustvo radnika saobraćajne policije. Posle završetka trke, a najkasnije u roku od dva časa , organizator ima obavezu da ukloni nepotrebne saobraćajne znake i opremu puta i uspostavi prvobitni režim saobraćaja, te da o tome obavesti upravljača opštinskih puteva JKP „Prostor“.

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top