Somborske vesti

Odličan nastup somborskih plesača na takmičenju u Pragu

Na plesnom takmicenju u Pragu koje je odrzano 12.11.2016 plesaci plesne škole Jump predstavili su svoju plesnu školu i svoj grad Sombor. U konkurenciji sa drugim gradovima i drzavama borili su se za prva mesta.

Solisti: Miloš Popović, hip hop, 1.mesto. Marina Savić, MTV dance, 1 mesto. Lilla Muller MTV dance, 2.mesto. Milica Danilović, street style, 4 mesto. Lara Konc, street style, 6 mesto.

Trio (Lara Konc, Lilla Muler, Milica Danilovic) street style, 1 mesto. Formacija, street style (Miloš Popović, Lara Konc, Taša Kucurski, Staša Gajin, Mina Veljković, Mina Harangozo, Mia Vukmanov, Mia Kanurić, Marina Savić, Milica Danilović, Laura Sladek, Anđela Tripković, Lilla Muler) 1 mesto.

Kući su doneli 21 medalju i jedan pehar. Treneri Željka Vučinić i Maja Vučković i plesači su prezadovoljni rezultatima i samim performansom. Pohvaljeni od strane drugih takmičara i koreografa drugih plesnih škola, Jump je dobio potvrdu da je sa svakim nastupom i takmičenjem sve bolji i uspešniji, što pokazuju i sami rezultati sa takmičenja. Jumpovci se pripremaju za takmičenja koja im dolaze u narednom periodu, Kanjiža, Osijek, Beč i mnoga druga..

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top