Somborske vesti

Za 19. avgust zakazana 31. sednica Skupštine grada

Predsednik Skupštine grada Sombora Borislav Staničkov, zakazao je 31. sednicu Skupštine grada. Prema sazivu upućenom odbornicima, sednica će se održati 19. avgusta 2015. godine, sa početkom u 9.00 časova u skupštinskoj sali u zgradi Županija.

Za 31. sednicu predložen je sledeći dnevni red:

Imovinsko-pravni predmet (ponuda radi poklona nepokretnosti Jurić Mirka iz Sombora) i

Izbori i imenovanja.

U okviru prve tačke dnevnog reda odbornici će razmotriti ponudu poklona neporketnosti Mirka Jurića, o kojoj se izjasnilo i Gradsko  veće na 64. sednici, održanoj 8. jula 2015. godine. U zaključku Veća navodi se da „Grad Sombor prihvata ponudu poklona Mirka Jurića da se bez naknade prenese pravo svojine nepokretnosti“ i ovlastilo gradonačelnika da nakon donošenja mišljenja Pravobranilaštva grada na nacrt ugovora o poklonu i posle donošenja zaključka na sednici Skupštine grada potpiše ugovor.

Reč je o dve parcele kategorisane kao njive druge klase, od kojih je jedna površine jedan ar i 83 m2, a druga 15 ari 87 m2. Parcele se, kako je navedeno u informaciji upućenoj Gradskom veću, nalaze u bloku br. 75 koji je namenjen za porodično stanovanje, a parcele bi se iskoristile za izgradnju pristupne saobraćajnice P8, i P7. 

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top