Somborske vesti

38. sednica Skupštine grada zakazana za 16. mart

 

Predsednik Skupštine grada Sombora Borislav Staničkov zakazao je 38. sednicu Skupštine grada. Sednica je zakazana za 16. mart 2016. godine, sa početkom u 9.00 časova u velikoj sali Skupštine grada.

Prema sazivu koji je predsednik Staničkov uputio odbornicima, raspravljaće se o 15 pitanja iz delokruga rada Skupštine grada, i to: predlogu Odluke o angažovanju eksterne revizije završnog računa budžeta grada Sombora za 2015. godinu, predlogu Odluke o prvim izmenama i dopunama Odluke o utvrđivanju doprinosa za uređenje građevisnkog zemljišta, predlogu Odluke o drugim izmenama i dopunama Odluke o subveniconisanju cena komunalnih usluga.

Odbornici će se izjasniti i o programu poslovanja za 2016. godinu sledećih preduzeća: JP „Urbanizam“, JKP „Prostor“,  JKP „Zelenilo“, JKP „Energana“  i  JKP „Parking servis Sombor“.

Skupština će razmotriti i izveštaj o realizaciji Strategije održivog razvoja grada Sombora 2014-2020, period jul-decembar 2015. godine i druga pitanja planirana za razmatranje na 38. sednici Skupštine grada.  

Originalan saziv za 38. sednicu možete preuzeti OVDE

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top