Somborske vesti

Počela kupališna sezona u Somboru

Somborci su, po ovim nesnosnim vrućinama, jedva dočekali početak sezone kupanja. Oni će uživati na Gradskom bazenu ili na Štrandu, koji važi za najopuštenije mesto za kupanje i sunčanje.
Gradsko kupalište Štrand za mnoge Somborce ujedno je i omiljeno mesto za kupanje.

"Volela sam i sa ćerkom i sa unucima da dolazim, sve mi je na dohvat ruke, zato volim Štrand. Sve je prirodno i pravi ljudi dolaze ovde, pravi Somborci se kupaju na Štrandu", rekla je Ivanka Ognjanov.

"Dolazim na Štrand, kupam se i upoznajem nove drugare", pohvalila se Hana Kešelj.

"Volim da dolazim ovde sa društvom, zato što se uvek dobro zabavljamo, dobra je atmosfera. Sviđa mi se što je kanalska voda, a ne hlorisana kao na bazenima", rekao je Stefan Lajtar.

"Zato što su uslovi izvanredni za bavljenje plivanjem, zato što je personal izvanredan, i ako postoji raj na zemlji ili u Somboru onda je to svakako na bazenu", rekao je Marko Milenković

"Od ove godine ćemo imati i pedaline na Štrandu, bandži džamp za decu i lopte za trčanje po vodi, što je jako zanimljivo. Planiramo ekološke kampove i školu engleskog jezika za naše najmlađe", istakao je Darko Kosanović, direktor SC "Soko" Sombor.

Cene karata se nisu menjale, pa će kupači za bazen morati da izdvoje 200 dinara za celodnevnu kartu, dok će deca plaćati 100 dinara. Na Štrandu cene karata su 100 dinara za odrasle i 50 dinara za decu. Poludnevne karte važe od 15 časova. Voda na kupalištima se kontroliše jednom nedeljno i tim kvalitetom somborska kupališta mogu da se pohvale.

Izvor: RTV

Tagovano
Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top