Somborske vesti

Od 7. do 29. marta, komunalna policija vrši nadzor u somborskim selima

Tokom 2018. godine Odeljenje inspekcije i komunalne policije Gradske uprave grada Sombora, vršiće permanentni inspekcijski i komunalno-inspekcijski nadzor u svim naseljenim mestima na teritoriji grada Sombora.

Već tokom marta, lica ovlašćena za inspekcijski nadzor posetiće sva somborska sela i građani će imati priliku da na licu mesta, neposredno, komunalnim policajcima ukažu na komunalne probleme u svom selu.

Odeljenje inspekcije i komunalne policije nadzor u selima će vršiti prema sledećem rasporedu:
– 07. mart – Stapar i Doroslovo
– 08. mart – Čonoplja
– 14. mart – Kljajićevo i Telečka
– 15. mart – Stanišić i Riđica
– 21. mart – Svetozar Miletić i Aleksa Šantić
– 22. mart – Gakovo i Rastina
– 28. mart – Bački Breg i Kolut
– 29. mart – Bezdan i Bački Monoštor

Odeljenje inspekcije poziva građane svih somborskih sela da prijave sa kojim komunalnim problemima se suočavaju, bilo da su u pitanju problemi koji se odnose na korišćenje i održavanje javnih i zelenih površina, zauzeće javnih površina ili odvođenje atmosferskih voda, zatrpavanje atmosferskih kanala, problemi oko iznošenja smeća ili divljih deponija, ruševnih objekata i drugih problema.

Uočene probleme građani mogu prijaviti u svojoj mesnoj zajednici (lično, putem telefona, pisanim putem ili putem elektronske pošte), ovlašćenim licima za vreme njihovog boravka u selu, kao i Odeljenju inspekcije i komunalne policije pisanim putem na adresu: Trg cara Uroša 1, 25000 Sombor, putem telefona broj: 025 468 241, ili putem elektronske pošte na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top