Somborske vesti

Tražite posao: Somborskoj bolnici potrebni radnici - od doktora do portira

Opšta bolnica „Dr Radivoj Simonović“ iz Sombora objavila je oglas za prijem u radni odnos nekoliko lica na različitim pozicijama.

Bolnici je potreban jedan doktor medicine, koji bi na neodređeno, sa punim radnim vremenom obavljao posao bolničkog lekara na Odeljenju za anesteziju sa reanimatologijom i intentenzivnu terapiju.

U Službi za radiološku dijagnostiku otvorena su dva radna mesta za strukovnog ili višeg radiološkog tehničara. Prijem u radni odnos je na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom. Kandidat koji se prijavi za ovo radno mesto, treba da ima završen radiološki smer na Visokoj zdravstvenoj ili Višoj medicinskoj školi, položen stručni ispit, završen dvomesečni kurs iz radiološke tehnike i zaštite, stručni ispit za zvanje strukovnog medicinskog radiologa, višeg radiološkog tehničara, odnosno medicinsku sestru-tehničara. Potrebno je i posedovanje licence za samostalan rad.

Odseku za opšte poslove pri Odeljenju za opšte, pravne i kadrovske poslove potreban je jedan diplomirani ekonomista, sa punim radnim vremenom. Kandidat treba da ima završen Ekonomski fakultet ili Fakultet za uslužni biznis, VII stepen stručne spreme.

U Opštoj bolnici „Dr Radivoj Simonović“ otvorena su i radna mesta za lica sa nižom stručnom spremom:

Jedan pomoćni radnik na pripremi i serviranju hrane
Dve pralje
Jedan portir-vratar
Četiri radnika na održavanju higijene

Oglas je otvoren do 5. januara, a odluka o izboru kandidata biće objavljena u roku od 30 dana od dana zaključenja oglasa. Kandidatu koji bude izabran, ugovorom o radu će biti određen probni rad u trajanju od tri meseca.

Ceo tekst oglasa možete pročitati OVDE.

Tagovano
Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top