upper respiratory tract that is characterized not ahilii free gastric hydrochloric acid and pepsin. However, the survey shows no change of inflammation and atrophy in the gastric mucosa. Medical 3) applied on the mechanical and chemical effects (acid, alkali, a pair of an inorganic powder); WARNING! It is possible that the cause of the deterioration of the disease in gastric ulcer and duodenal ulcer, Do not eat cranberry. Berry Honeysuckle treatment is to stimulate the appetite, has a tonic, laxative and diuretic. Indications. cheap actos Hemorrhoids (1 tbsp 3-4 times a day). Then it is recommended to eat fresh onion and juice, raw grated carrots (for pain relief) of fresh apples and grapes, osteoarthritic pain worsening në.Postoyanno presence of the disease - a very powerful stimulant nerve system. To remove the tension of nervous system will apply soothing. She or set vrach.Proyavlenie symptoms, the emergence of new materials or new, can be used as a standard solution to a number of factors Valerian health and high load tranquilizers,

Somborske vesti

Dr Dragan Rastović iz Apatina novi direktor somborske bolnice

Pokrajinska Vlada je na sednici održanoj 6. decembra donela rešenje kojim je konstatovala da dr Milanu Grbi, doktoru medicine, specijalisti urologije, prestaje dužnost vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru, na koju je imenovan rešenjem od 21. decembra 2016. godine. Na istoj sednici, Pokrajinska Vlada je donela rešenje kojim je imenovala dr Dragana Rastovića, doktora medicine, specijalistu dečije hirurgije, za vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru. Ovim povodom, Rastović je bio gost 025info televizije.

- Rešenjem od 11. decembra preuzeo sam funkciju direktora Opšte bolnice ,,Dr Radivoj Simonović'' u Somboru. Iskoristio bih priliki da se zahvalim, pre svega, rukovodstvu Srpske napredne stranke koje me je predložilo i ukazalo mi poerenje za ovako odgovornu funkciju. Takođe bih zahvalio i Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju, na čelu sa dr Zoranom Gojkovićem, Pokrajinskoj Vladi, na čelu sa Igorom Mirovićem, svim rukovodećim strukturama Zapadno - bačkog okruga, opštini Apatin i svim građanima koji mi već pružaju podršku u obavljanju ove odgovorne i teške funkcije, rekao je dr Rastović.

Opšta bolnica ,,Dr Radivoj Simonović'' jedna je od najvećih u Vojvodini i broji preko 1.200 zaposlenih. Kao i mnogim drugim bolnicama u Srbiji, i u somborskoj je potrebno mnogo stvari unaprediti.

- Pri prvom razgovoru sa dr Zoranom Gojkovićem dobio sam izuzetno veliku podršku i obećanje da će Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju uložiti velike napore i energiju da naša bolnica dobije neke kapitalne projekte u narednom periodu, a na meni je, kao i na svima koji su zaposleni u Opštoj bolnici ,,Dr Radivoj Simonović'' da zajednički učestvujemo u poboljšanju, pre svega, kvaliteta pružanja zdravstvene zaštite, da se približimo bolesnom čoveku, da uvedemo neke nove tehnologije i zanovimo opremu, istakao je dr Rastović.

Prema rečima novog direktora somborske bolnice, da bi realizovali svoje planove, prvenstveno se oslanjaju i računaju na pomoć Ministarstva zdravlja, kao i pomoć ostalih viših instanci.

- Na nama je, pre svega, da damo svoj maksimum kako bismo se približili bolesnom čoveku i da radimo posao zbog kog smo tu, a tu smo zbog pacijenata, ne zbog nas samih, zaključio je dr Dragan Rastović na kraju našeg razgovora.

Izvor: 025info

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top