Somborske vesti

„Da posao klikne“: Radionica o internet trgovini 22. novembra u Somboru

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija uz podršku DHL International Beograd organizuje edukativnu radionicu o internet trgovini, “Da posao klikne”, 22. novembra u Somboru.


“Da posao klikne” daje odgovore na pitanja kako pokrenuti online poslovanje u Srbiji, ko su logistički partneri u lancu i na koji način se predstaviti tržištu.

Zainteresovani mogu da na jednom mestu prodube svoje znanje o navikama i očekivanjima potrošača na internetu, Zakonu o poštanskim uslugama, korišćenju kartica prilikom plaćanja, povezivanju PayPal naloga sa bankarskim računom, prekograničnoj trgovini, inovacijama i promociji prodaje na online kanalima i društvenim mrežama, piše u pozivu za skup.

Na radionici će učestvovati predstavnici Privredne komore Srbije, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Banke Intesa i Male Srpske Prodavnice, kao i bloger Vladimir Stanković – DedaBor. Moderator je Zoran Stanojević, urednik i novinar RTS-a.

Radionica će biti održana u velikoj sali Regionalne privredne komore u Somboru, 22. novembra sa početkom u 11 sati.

Potvrda učešća je obavezna do 21. novembra putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefona 025/420-780.

Izvor: Radio Odžaci

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top