During your stay it should be possible to relax the limb. For example, every 15 to 20 is arranged holidays for 10-15 minutes. If possible, it is better, of course, are in this position a few simple exercises. While working in the office, when this is not possible, can I sit in this position, to make some moves in the joints - flexion, extension, "bicycle" - returns krovoobrascheniya.Luk diced tomatoes, parsley, cilantro, Regan (drying ) mixed with wheat sprouts, add buy arimidex overnight lemon juice squeezed. Instead of salt - algae or olives. Eating vine leaves, cabbage, lettuce. Str. 70 October 6, Apt. 8. In the first 10 minutes granting leech saliva containing about 150 drugs. Currently, the blood becomes homogeneous, it ie homogeneous due to the dissolution of cholesterol plaques and small trombikov. Then leech starts sucking blood, while drooling, but in smaller amounts. 30. Aveluk, eggplant "I was able to identify the combination of music, - said Dmitry Azarov, -..

Somborske vesti

Šestoro povređeno u sudaru na putu Sombor - Apatin

Šest osoba povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se danas u poslepodnevnim časovima dogodila na državnom putu Apatin – Sombor. Troje, zbog povreda glave, večeras je prebačeno u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

Povređena lica su starosti oko dvadeset godina, a četvoro lica nema povrede, rečeno je za RTV na odeljenju za Hitne hiruške intervencije u somborskoj Opštoj bolnici dr "Radivoj Simonović".

Prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, saobraćajnu nezgodu izazvao je upravljač vozila marke jugo, koji se kretao iz pravca Apatina prema Somboru i usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad svojim vozilom i prešao na drugu stranu kolovoza usled čega je udario u vozilo marke opel vektra, koje mu je išlo u susret.

Nakon sudara dva automobila, od jačine inercije, vozila su se odbila od treći automobil, koji se kretao na svojoj strani kolovoza prema Apatinu.

Na mesto saobraćajnog udesa brzo su stigle ekipe Hitne pomoći, koje su povređene prevezli u bolnicu, ali su na mesto nesreće uporedo pristigli i pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Somboru, koji su po obavljenom uviđaju naizmenično puštali vozila na putu iz Sombora za Apatin i obrnuto.

Saobraćaj na ovom delu puta bio je u prekidu oko sat i po vremena.

Zapadnobački okrug danas popodne je zahvatilo jako nevreme praćeno obilnim padavinama i jakim udarima vetra koje je čupalo drveće i nanosilo ga na glavnu saobraćajnicu od Apatina prema Somboru, uslovi kretanja po putu bili su loši, a vidljivost slaba.

Obzirom da se granje i drveće nalazi po drumu, nadležni apeluju na vozače da poštuju ograničenja brzine i budu obazrivi prilikom upravljanja vozilom.

Izvor: RTV

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top