Somborske vesti

U delu Stapara tokom vikenda obustava saobraćaja

Tradicionalna manifestacija „Velikogospojinske večeri“ u Staparu se održava dve decenije. Ove godine „XXI Velikogospojinske večeri“ počinju takmičenjem u kuvanju ovčijeg paprikaša koje se organizuje 12. avgusta 2017. godine.

Za potrebe takmičenja i propratnih dešavanja od 16.00 časova 12. avgusta, do 02.00 časova 13. avgusta biće obustavljen saobraćaj za sva vozila u delu ulice Vuka Karadžića i to od ulice Karađorđev plac do ulice Paje Staničkova.

Saglasnost i rešenje o obustavljanju saobraćaja organizatoru manifestacije, „MZ Stapar“, dalo je Odeljenje za komunalnu delatnost, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave grada Sombora.

MZ „Stapar“ ima obavezu da postavi privremenu saobraćajnu signalizaciju i opremu puta, te da radi bezbednosti učesnika i publike obezbedi prisustvo radnika saobraćajne policije.

Za vreme takmičenja, odnosno od 16.00 časova 12. avgusta, do 02.00 časova 13. avgusta, saobraćaj će se odvijati prema projektu koji je izradila odžačka agencija „CIS“ Inženjering u saobraćaju.

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top