Somborske vesti

Završen turnir u basketu u Kljajićevu, trijumfovao Dalmatinski podrum

U ponedeljak, 7. avgusta završen je turnir u basketu „Kljajićevo 2017“, na kom je trijumfovala ekipa „Dalmatinski podrum“ za koji su igrali Dušan Pujin, Aleksa Čabrilo, Dragan Ilić i Dejan Ilić. Oni su u velikom finalu, pred više od 300 gledalaca pobedili Restoran Ninu. Treće mesto zauzela je ekipa Gard obezbeđenje, koji su u borbi za postolje pobedili Majkane.

Najbolja ekipa turnira, osim pehara i novčane nagrade, zahvaljujući Sportskom savezu Grada Sombora, kvalifikovala se za Otvoreno prvenstvo Sombora u streetball-u.

Titula najboljeg igrača turnira, sasvim zasluženo, pripala je Aleksi Čabrilu iz pobedničke ekipe, dok je u takmičenju u šutiranju trojki najprecizniji bio Stefan Gagić iz Gard obezbeđenja.

Za sedam dana trajanja turnira, preko 1400 gledalaca imalo je priliku da vidi 11 ekipa iz Subotice, Sombora, Čonoplje, Prigrevice, Sivca i naravno Kljajićeva. Viđen je zaista kvalitetan basket na 33 odigrane utakmice, pregršt lepih poteza, a pozitivne reakcije publike i igrača obećavaju odličan turnir i naredne godine.

Organizatori se zahvaljuju O.Š. „Nikola Tesla“ na svesrdnoj pomoći i razumevanju u organizaciji turnira u basketu.

Tagovano
Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top