×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 461

Somborske vesti

Somborci sjajni domaćini na Prvenstvu Vojvodine u boksu

Sombor je nedavno ugostio najbolje pokrajinske boksere u svim uzrasnim kategorijama. Na Prvenstvu Vojvodine, koje su izuzetno uspešno i na visokom nivou organizovali domaćin BK Sombor i Vojvođanski bokserski savez (VBS), nadmetala su se 103 takmičara (14 devojaka) iz 30-ak klubova.

U konkurenciji pionira dominirali su bokseri Spartaka (Subotica), među školarcima Sombor, juniorima Šajkaš (Žabalj) i mladima Vojvodina (Novi Sad), dok su kod dama najbolje bile članice Šajkaša iz Žablja.

„BK Sombor je učinio izuzetne napore da takmičenje protekne u sjajnoj atmosferi i izuzetnom ambijentu, uz svetlosne efekte. Ono što nam je drago je to da je publika mogla da uživa u kvalitetnom boksu, da smo videli da na teritoriji Pokrajine imamo izuzetan potencijal i da se nivo boksa podiže“, rekao je predsednik VBS prof. dr Srđan Vukmirović.

S tim su se složili i gosti šampionata poput profesora dr Nebojše Maksimovića sa Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i legendarnog boksera i predsednika takmičarske komisije Dragana Vasiljevića Durunge, koji su samo u superlativima govorili o kvalitetu boksa i o organizaciji.

„Potrudili smo se da budemo dobri domaćini, ali da i u ringu ostvarimo značajne rezultate, što smo i uspeli“, rekao je trener Stojan Knežević.

Izvor: Dnevnik

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top