Somborske vesti

STRAVIČNA NESREĆA KOD APATINA Poginuo Božidar (21), njegovom drugu se lekari BORE ZA ŽIVOT

Božidar Krnjajić (21) smrtno je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 4.45 sati na ulazu u Prigrevicu iz pravca Apatina.

Njegov prijatelj koji je bio na mestu vozača Milan-Mićo Radojčić (23) je teško povređen i odmah je prevežen u Klinički centar Vojvodine gde se lekari bore za njegov život.

Nesreća se dogodila, kod benzinske pumpe u Prigrevici, kada je auto, kako nezvanično saznajemo iz PU Sombor, sleteo sa puta, upao u kanal, iz sada nepoznatih razloga. Policija ne saopštava više detalja, a istraga je u toku. Nezvanično, dvojica prijatelja su se vraćali sa druženja u Apatinu. Kola u kojima su stradali mladići su uklonjena, a na mesto nesreće sada je samo ostao deo šoferšajbne.

Roditelji, ali i stanovnici sela Prigrevice, u apatinskoj opštini od jutros je u šoku.

- Stradali mladić je bio omiljen u društvu. Bio je student druge godine Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu. Saosećamo sa roditeljima i delimo njihovu tugu koja je prema stradanju deteta nemerljiva - u suzama kaže jedna od komšinica porodice Krnjajić iz ulice Kralja Petra.

Sin Božidar je najmlađe dete ove porodice koja ima još dve ćerke. Posle obdukcije koja će se obaviti u Novom Sadu policija će saopštiti više detalja o ovoj nesreći koja je potresla celu opštinu Apatin u kojoj su roditelji stradalog poznati kao dobri i srdačni ljudi. Majka Snežana je bankarska službenica u Vojvođanskoj banci.

- Ne možemo da verujemo da je naša koleginica, uvek vedra, raspoložena, nasmejana, ljubazna mogla da doživi takav gubitak - kažu radne kolege majke Snežane.

Izvor: Blic

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top