Planeta

Neuništiva legenda: Stiže moderna Nokia 3310

HMD Global će krajem meseca predstaviti modernu verziju jednog od najpopularnijih mobilnih telefona.

Nokia 3310 verovatno je najpopularniji mobilni telefon u vremenu pre pametnih telefona – ovaj legendarni uređaj korisnicima je pružao sve što im je, u to vreme, bilo potrebno. Bio je pouzdan i imao je veoma izdržljivu bateriju.

HMD Global, kompanija koja je otkupila prava na korištenje Nokijinog branda svim nostalgičarima i ljubiteljima ovog telefona priprema iznenađenje – modernu verziju modela 3310 koju će predstaviti krajem mjeseca na mobilnom sajmu u Barseloni i čija bi cena trebalo da bude 59 evra.

Trenutno nema nikakvih informacija o samom uređaju, ali to verovatno neće biti pametni telefon, već klasičan telefon koji bi korisnicima trebalo da omogući upravo one opcije kao i originalni model 3310 – telefoniranje, slanje poruka i snažnu bateriju koja će trajati danima.

Moderna verzija ove neuništive legende većini korisnika, naravno, neće biti primarni telefon, ali bi mnogima mogao poslužiti kao dodatni uređaj koji će nositi i koji ih, kada je baterija u pitanju, sigurno neće izneveriti kao pametni telefoni kojima baterija često ne može izdržati ni jedan radni dan, piše Zimo.

Izvor: N1

Tagovano
Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top