Odžaci

U Odžacima uskoro seminar za košarkaške sudije, pomoćne sudije i delegate, prijavite se!

U Odžacima će u martu biti održan besplatan seminar za nove košarkaške sudije, pomoćne sudije i delegate u organizaciji Košarkaškog saveza Vojvodine.

Zainteresovani za učešće u seminaru mogu da se jave Aleksandru Arsiću na broj 063/761-50-73 ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prijavu je potrebno poslati do 23. februara Aleksandru Arsiću ili na mejl Košarkaškog saveza Vojvodine Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa naznakom “Seminar za nove košarkaške sudije, pomoćne sudije i delegate”.

Polaznici seminara za sudije mogu biti lica rođena između 1988. i 2000. godine, seminara za pomoćne sudije rođeni u periodu od 1988. do 1998. i za delegate rođeni između 1988. i 1993. godine.

U prijavi za seminar potrebno je navesti ime i prezime, godinu rođenja, mesto stanovanja, mejl adresu, broj mobilnog telefona, naziv škole ili fakulteta i kratku sportsku biografiju. Polaznicima će program seminara biti dostavljen posle prijave, a predviđeno je da se predavanja i pokazni trening održe u dva, tri dana.

Izvor: nasemesto.rs

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top