Odžaci

Dve ekipe iz opštine Odžaci u rukometnoj Super ligi Vojvodine

Proteklog vikenda počelo je takmičenje u Super ligi Vojvodine za mlade rukometaše i rukometašice koja je oformljena na osnovu jesenjeg dela takmičenja u Ligi mlađih kategorija Rukometnog saveza Vojvodine za sezonu 2017/2018. U Super ligu plasirale su se dve ekipe devojčica iz opštine Odžaci.

Ekipa Odžaka za koju nastupaju rukometašice iz Bačkog Brestovca, Ruskog Krstura i Deronja, takmičenje u Super ligi Vojvodine za devojčice do 12 godina započela je učešćem na turniru u Feketiću 26. novembra. Odigrala je dve utakmice i doživela dva poraza, od domaćeg Jadrana 10:19 i Lakija iz Crvenke 8:13.

Naredni turnir za timove iz ove lige u kojoj se takmiče još i Kikinda, Halas Jožef iz Ade, Temerin, Radnički iz Bajmoka i Srem iz Sremske Mitrovice, biće održan u Adi 11. decembra.

U februaru počinje takmičenje u Super ligi Vojvodine za devojčice do 14 godina u koju se plasirala i ekipa RK BSK 2012 iz Bačkog Brestovca. Rivali u ligi su joj timovi Jabuke, Pančeva, Proletera iz Zrenjanina, Slovena iz Rume, Mokrina, Halas Jožefa iz Ade i Lakija iz Crvenke.

Inače, po četiri najbolje ekipe iz Super lige Vojvodine u svakoj uzrasnoj kategoriji plasiraće se na prvenstvo Srbije.

Izvor: ico.rs

Tagovano
Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top