Kula

Kula: Omogućena pretraga baze podataka katastra nepokretnosti

Na zvaničnoj prezentaciji opštine Kula možete da koristite usluge pretrage baze podataka katastra nepokretnosti za katastarske opštine Kruščić, Kula, Lipar, Ruski Krstur, Sivac i Crvenka. Bazu podataka je moguće pretražiti preko broja parcele u okviru Opštine i katastarske opštine, kao i preko adrese nepokretnosti.

Republički geodetski zavod napravio je Internet servis za pretraživanje baze podataka katastra nepokretnosti Srbije. Servis pod nazivom "KnVeb" dostupan je na zvaničnom sajtu opštine Kula, kao i na sajtu Republičkog geodetskog zavoda.

Servis omogućava pretraživanje podataka o nepokretnostima, koji su u Službi za katastar nepokretnosti sa naznačenim datumom ažurnosti bili u statusu "aktivni". Podaci sadrže sve promene koje su pravosnažne na taj dan. Nepokretnosti pretražujete u okviru katastarskih opština izabrane opštine. Servis omogućava pretraživanje podataka o nepokretnostima koji se redovno preuzimaju iz Službi za katastar nepokretnosti. Preuzimaju se podaci koji su sa naznačenim datumom ažurnosti bili u statusu "aktivni". Podaci sadrže sve promene koje su pravosnažne na taj dan. Kod pregleda podataka određene nepokretnosti dat je i datum kada je podatak preuzet iz službe. Za sve nejasnoće i dodatne informacije možete se obratite Službi za katastar nepokretnosti Kula na telefon 025 723-250 ili na 729-170.

Tagovano
Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top