lidhet candidiasis - një sëmundje të shkaktuar nga kërpudhave maja. Candidiasis dhe fungale infeksionet (inflamacion i origjinës fungale) - sëmundja e qytetërimit modern. Ata zënë një pozitë udhëheqëse në gjinekologji moderne, si prek kryesisht gratë e moshës riprodhuese. Në mënyrë të konsiderueshme në vitet e fundit, rastet e sëmundjeve të sistemit riprodhues të femrës. Kjo është infeksioni më i zakonshëm vaginal, jo vetëm në vendin tonë por edhe në SHBA dhe Evropë. Pothuajse çdo grua të generic cipro cost dytë shtatzënë gjetur shenja të sëmundjeve kërpudhore të vaginës. Frekuenca e këtij infeksioni në foshnjat është rritur në mënyrë të konsiderueshme në vitet e fundit, dhe në disa raste, infeksionet fungale ishin shkaku i vdekjes së fëmijëve. Në aktivitetin e lartë e reaksionit e ndryshimeve organizmit nga urina normale acidike tek alkaline. Në këtë rast të papërshtatshme për mëngjes ka disa ushqime që do të përkeqësojnë këtë ndryshim. Për këtë arsye, qull gruri, sheqer dhe

Kula

NSZ organizuje Sajam zapošljavanja u Kuli 22. marta

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sombor 22. marta u Kuli, u sali “Nepker”, organizuje Sajam zapošljavanja koji će se održati u periodu od 11 do 13 časova.

nszNSZ poziva poslodavce koji imaju potrebe za zapošljavanjem da se jave najbližoj organizacionoj jedinici te službe i prijave svoje učešće na sajmu.

Preporuka za sve one koji će sajam posetiti u cilju zapošljavanja je da se pre dolaska na sajam uključe u radionice za aktivno traženje posla kako bi se što bolje pripremili za sajam i na što bolji način se predstavili poslodavcima.

Izvor: ico.rs

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top