Apatin

Prigrevačkoj OŠ Mladost donirana interaktivna tabla

Udruženje za mlade Prigrevica obezbedilo je interaktivnu tablu i doniralo je Osnovnoj školi Mladost Prigrevica. Tim povodom u OŠ Mladost održana je konferencija na kojoj su govorile Evica Ostojić, vd direktora Osnovne škole Mladost Prigrevica i Sanja Orabović, zamenik predsednika Udruženja za mlade Prigrevica.

U ime učenika i nastavnika škole, vd direktora OŠ Mladost Evica Ostojić zahvalila se članovima Udruženja za mlade Prigrevica na tome što su se setili svoje škole, pa je na neki način ovaj poklon još draži, jer predstavlja dar nekih ranijih generacija koje su pohađale prigrevačku školu.

Sanja Orabović, je ispred Udruženja za mlade Prigrevica poručila da joj je drago što je ovo odruženje pomoglo unapređenju tehnologije u školi.

"Imali smo u vidu činjenicu da interaktivna tabla pomaže učenicima u motivaciji i njihovom boljem održavanju pažnje na času. Samim tim želimo da njihovi časovi budu kvalitetniji i da bolje iskoriste svaki minut proveden u školi". – istakla je Orabovićeva.


Pametna tabla je prenosivog tipa, može da posluži u svim učionicama, aktivna je i na zidnim površinama, a moći će i da se koristi za vannastavne aktivnosti. Direktorica Ostojić je najavila obuku za nastavnike za korišćenje pametne table, a od prvog januara škola će dobiti i softver za interaktivne table koji je jedan od najsavremenijih u svetu.

Izvor: 025info

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top