Apatin

Predsednik Vlade AP Vojvodine u Apatinu otvorio pogon kompanije "Insert"

Danas je u Apatinu boravio predsednik Vlade AP Vojvodine, Igor Mirović. On je u 11 časova svečano otvorio novi pogon kompanije za proizvodnju obuće „Insert“ u Apatinu u ulici Trg oslobođenja. Otvaranju su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, na čelu sa predsednikom opštine Milanom Škrbićem, predstavnici pokrajinske Vlade i novootvorenog preduzeća, a nakon obilaska fabrika i kratkog razgovora sa zaposlenima, Mirović se obratio prisutnima i poželeo uspešan početak rada novog pogona.

Na radnom sastanku predsednika vlade Vojvodine, Igora Mirovića i predsednika opštine Apatin, Milana Škrbića sa saradnicima, Mirović se osvrnuo na celokupnu privrednu situaciju u Apatinu, ali i u celoj pokrajini, i istakao da je ovo jedan veliki korak od mnogo njih koje treba napraviti radi poboljšanja privredne slike u našoj opštini i okrugu, i dodao da je ovo izuzetno pogodna privredna zona, tim pre što je situacija sa apatinskom lukom već gotovo potpuno izvesna, i tom prilikom rekao.

Predsednik opštine, Milan Škrbić se zahvalio predsedniku pokrajinske Vlade i naglasio da se ovde neće stati sa otvaranjem novih pogona, a samim tim i radnih mesta, a da će lokalna samouprava, uz pomoć Vlade Vojvodine učiniti sve da već naredna godina, bude godina investicija u našoj opštini.

Izvor: Radio Apatin

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top